OVER ONS


Wij zijn Akie en Inge van Amerongen, wij zijn getrouwd en hebben drie dochters. Onze hobby begon met het in - en verkopen van antieke en brocante meubels. Omdat wij beiden dezelfde passie deelden, bezochten we veel markten in Nederland maar ook in België en Frankrijk. Als we ergens een antieke spiegel tegen kwamen, hielden wij deze voor onszelf. Wij hebben in de jaren zowel Belgische als Franse contacten gemaakt. Deze contacten zorgen ervoor dat zij regelmatig een bericht geven als er weer nieuw aanbod binnen is met antieke spiegels. Dit maakt dat wij tot op heden regelmatig richting het zuiden afreizen.

 

 

The Robin

Ons enthousiasme is in de jaren zo toegenomen dat onze hobby uit de hand is gelopen. Om die reden hebben wij besloten om het officieel te maken door ons in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel onder de naam The Robin. De naam The Robin is ontstaan toen wij een naam moesten bedenken voor ons bedrijf. Het roodborstje, in het Engels 'Robin' genoemd, leek ons een passende naam. Wij, met onze drie meiden, hebben namelijk 'iets' met het roodborstje. Zo is The Robin ontstaan.

 

 

Ontwikkeling

 The Robin bestaat inmiddels 12,5 jaar en heeft al vele ontwikkelingen doorgemaakt. Zo zijn wij ooit begonnen in een schuur bij ons huis en na enkele jaren konden wij een schuurtje huren waar voorheen de varkens in stonden. Toen dit ook te klein werd, hebben wij onze opslag verplaatst naar een locatie aan de andere kant van het dorp. Begin 2019 hebben wij de kans gekregen om onze eigen winkel te openen. Dit hebben we kunnen realiseren met de hulp van onze drie dochters en drie schoonzoons. 

 

 

Onze schatkamer heeft een oppervlakte van circa 100 m2. De winkel is te vinden op Prinsenplein 2A te Langbroek.  

Wij nodigen u van harte uit om onze spiegels eens te komen bewonderen.

 

De zondag willen wij graag in ere houden en zijn dan ook niet bereikbaar.